Tilbud

Udvidet pakke indskoling

kr. 2.200,00

Ved at købe en af vores pakker sparer du 5-10% i forhold til normalprisen.

Udvidet pakke indskoling indeholder Basispakke indskoling samt yderligere materialer særlig udvalgt til målgruppen. Med denne pakke lægges der op til at arbejde filosofisk på mange forskellige måder, fx gennem samtale, tankeleg og rollespil. Udvidet pakke indskoling gør det let og enkelt at gennemføre filosofiske samtaler og aktiviteter med børn, hvad enten du har prøvet det før eller ej.

Læs mere om indholdet i pakken herunder.

Kategori:

Målgruppe: Fra 5 år

Udvidet pakke indskoling består af følgende materialer:

  • Samtale- og Aktivitetskort om venskab, som består af en række forskellige oplæg til at arbejde filosofisk med fokus på temaet venskab. Læs mere om Samtale- og Aktivitetskortene.
  • Bogen Kan man være venner med en løve? Samtalebog for små og store filosoffer. I denne bog møder vi børnene fra Koldbakken, der som alle andre børn oplever forskellige ting, der kan give anledning til at stille filosofiske spørgsmål. Læs mere om bogen.
  • Vejledning til bogen Kan man være venner med en løve? I vejledningen præsenteres teoretiske og praktiske perspektiver på, hvad filosofi med børn er. Endvidere præsenteres det, hvordan man konkret kan arbejde med samtalebogen. Læs mere om vejledningen.
  • Seks Tankekort i A3 format om forskellige temaer fra børns verden. Tankekortene viser genkendelige hverdagssituationer, som giver anledning til at stille filosofiske spørgsmål. På Tankekortenes bagside findes en vejledning. Læs mere om de seks Tankekort: Venskab, Savn, Natur, Lykke, Sprog og Virkelighed.
  • Fagbogen Filosofi i skolen, hvori såvel teoretiske som praktiske perspektiver præsenteres. Bogen indeholder endvidere en lang række øvelser, som kan bruge i indskoling og SFO. Læs mere om bogen.
  • Legetøjstanker lægger op til at arbejde med filosofiske øvelser, hvor børn skal sortere og kategorisere. Der kan arbejdes med forskellige tematiske modsætninger, fx levende >< ikke-levende eller smuk >< grim. Læs mere om Legetøjstanker.
  • Kortene Tankeleg, der indeholder forskellige, fantasifulde oplæg til at lege med tankerne. Herved inspireres børn til at bruge deres fantasi som afsæt for filosofiske samtaler. Kortene indeholder desuden en vejledning. Læs mere om Tankeleg.
  • Plakaten Hvor stor er verden? kan vække undren på enhver væg. Læs mere om plakaten.
  • Plakaten Om almindelighed, der handler om at være almindelig og anderledes, om at skille sig ud eller være præcis som alle andre. Til plakaten følger en digital vejledning, som inspirerer til, hvordan man kan filosofere over temaet. Læs mere om plakaten.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Udvidet pakke indskoling”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Du har 0 emner i kurven