vilkår og betingelser

Læs mere om produktion, betaling og forsendelse nedenfor.

Produktion

Produkter i shoppen produceres under hensyntagen til miljøet. Trykning foretages på svanemærket trykkeri med anvendelse af miljørigtigt papir og vegetabilske trykfarver. Desuden anvendes FSC®-certificeret papir/karton, der stammer fra bæredygtigt skovbrug.

Betaling

Bestillinger kan betales via betalingskort eller faktura.

Ved valg af faktura fremgår den samlede pris og indbetalingsoplysninger på fakturaen, der enten vedlægges bestillingen eller fremsendes digitalt via EAN-nummer. Fakturaen skal betales indenfor 12 dage fra bestillingen er afsendt fra vores lager.

Handler du på vegne af en offentlig institution, fremsendes e-faktura, såfremt oplysninger om EAN-nummer er korrekt opgivet.

Ved forsinket betaling opkræver Rum for Undren renter i overensstemmelse med den til enhver tid gældende rentelov.

 

Forsendelse

Danmark. Ved bestilling af fysiske materialer til Danmark, kan der vælges mellem to fragtpriser: Forsendelse til nærmeste udleveringssted (49,- kr.) eller levering til dør (69,- kr.).

Sverige. Ved bestilling af fysiske materialer til Sverige er fragtprisen 99,- kr.

Øvrige lande. Ønsker man levering til andre lande, bedes man sende os en mail, så vi kan beregne fragtprisen.

Priserne for fragt gælder uanset bestillingens størrelse. Rum for Undren afsender bestillinger 1-2 gange i ugen, hvorefter der går ca. 2-3 arbejdsdage før ordren leveres. Dog må der påregnes længere leveringstid til udlandet.

Bliver ordren ikke afhentet eller nægtet modtaget, sendes varen retur til vores adresse. Ved genudsendelse af varen påløber administrationsgebyr (49,- kr.) samt fragtomkostninger; disse udgifter betales af kunden.

 

Returnering

Der er 14 dages returret på alle fysiske varer fra den dag varerne er modtaget. Udgifter i forbindelse med forsendelse af den returnerede vare påhviler kunden, som også har ansvar for varen under forsendelsen. De returnerede varer skal ledsages af en kopi af fakturaen, samt oplysninger om kontonummer. Varen skal returneres i ubrugt, salgbar stand til:

Rum for Undren
Godsbanen
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Rum for Undren indsætter herefter beløbet for de returnerede varer på den angivne konto. Hvis en vare er behæftet med fejl, betaler Rum for Undren returportoen. Kontakt Rum for Undren på e-mail inden varen sendes retur. Skriv til kontakt@rumforundren.dk.

Rum for Undren har ansvaret for produktets kvalitet, og ethvert erstatningskrav vedrørende produktet rettes til Rum for Undren. Rum for Undren påtager sig ikke yderligere ansvar for eventuelle forsinkelser og fejl, medmindre de er opstået forsætligt eller på grund af grov uagtsomhed. Rum for Undren påtager sig ikke ansvar for indirekte skader på varen. Kunden er omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske markedsføringslov.

 

Reklamation

Dit køb omfattes af købeloven. Det betyder, at du kan få en defekt vare byttet eller repareret, eller du kan få en prisreduktion baseret på fejlens omfang. Reklamationsretten dækker produktionsfejl og omfatter dermed ikke slitage eller fejl, der er opstået som følge af forkert behandling af produktet.

Du har ret til at reklamere en vare inden for 2 år fra den dag, du har modtaget produktet. Du skal reklamere varen inden for ”rimelig tid” fra det tidspunkt, du opdager fejlen på. Vi anbefaler, at du reklamerer snarest muligt og ikke senere end 2 måneder efter du har opdaget fejlen.

For at vi hurtigt kan vurdere fejlen og hjælpe dig videre, anbefaler vi, at du sender os en mail indeholdende følgende oplysninger:

  1. Skriv hvilken dato du opdagede fejlen.
  2. Beskriv fejlen så detaljeret som muligt samt hvordan den opstod (årsagen).
  3. Tag et billede, der tydeligt viser varen i sin helhed samt et billede, der viser selve fejlen.

Når vi har modtaget dine billeder og beskrivelse, vil vi behandle din reklamation så hurtigt som muligt.

Hvis en vare er behæftet med fejl, betaler Rum for Undren returportoen. Efter modtagelse fremsendes nyt tilsvarende produkt, eller beløbet for de returnerede varer indsættes på den angivne konto.

 

Politik for personoplysninger

Vi behandler personlige oplysninger efter gældende behandlingsprincipper, hvilket er i overensstemmelse med persondataforordningen.

Vi indsamler kun personlige oplysninger, som har et reelt formål og anvender kun oplysningerne til dette formål. Vi oplyser altid den registrerede om, hvilke oplysninger vi har brug for og hvad vi bruger dem til – gennemsigtighed og proportionalitet.

Vi opbevarer personlige oplysninger, så længe de tjener et reelt formål og så længe formålet er begrænset til det oprindelige formål, som er oplyst da oplysningerne blev indsamlet – opbevaringsbegrænsning.

Vi hverken sælger eller deler personlige oplysninger med andre. Vi videregiver kun personlige oplysninger, hvor der ligger et samtykke eller der foreligger et retsligt grundlag til videregivelsen.

 

Nyhedsbrev

Ved alle bestillinger bliver man bedt om at krydse af, om man ønsker at modtage Rum for Undren’s nyhedsbrev. Dette udsendes via e-mail 8-10 gange om året og kan til enhver tid afmeldes igen.

 

Til boghandlere

Rum for Undren yder en boghandlerrabat på 25% på fysiske bogudgivelser og de fleste samtalekort- og spil. Bestilling fra boghandlere skal foregå ved direkte kontakt på email. Husk at notere boghandlernummer, så rabatten kan fratrækkes.

Som boghandel er I velkommen til at kontakte os for andre tilbud. Ofte har vi mulighed for at supplere vores titler med læseeksemplarer, plakater, kort og lignende. Vi tilbyder også forskellige former for oplæg, workshops, udstillinger i relation til vores udgivelser. Kontakt os gerne og fortæl om jeres behov, så finder vi sammen en løsning.

0
Du har 0 emner i kurven