Bliv anmelder

Bliv anmelder og modtag materialer GRATIS!

Vi søger anmeldere, der har tid og lyst til at afprøve vores materialer.

Vi udvikler løbende nye materialer med fokus på at filosofere med børn og unge. Nogle af vores materialer er målrettet yngre børn, mens andre er målrettet unge og voksne.

For at skabe større synlighed på vores produkter og gøre opmærksom på betydningen af at filosofere med børn og unge, har vi brug for anmeldelser og omtale fra folk, der bruger – eller ønsker at bruge – vores materialer i praksis.

Hvad får du:

  • Vi sender dig de(t) produkt(er), som du ønsker at anmelde. Vi betaler naturligvis alle omkostninger. Når produktet er anmeldt, kan du beholde det og frit bruge det. Du kan højst vælge to produkter, som du vil anmelde.
  • Som tak sender vi dig et sæt bogmærker – naturligvis omkostningsfrit.

Hvad forventer vi:

  • Du er interesseret i at afprøve ét eller flere af vores produkter – enten fordi du allerede arbejder med filosofi i praksis eller fordi du har lyst til at prøve.
  • Du er ansat et sted, hvor det er relevant at bruge produktet. Måske er du pædagog, lærer, underviser – eller måske vil du bruge det til gruppesamtaler med voksne.
  • Du skal skrive en saglig og fagligt relevant anmeldelse (minimum 150 ord). Vi sender dig en vejledning, som du bør læse inden du laver anmeldelsen.
  • Du må meget gerne tage billeder af den sammenhæng, hvor produktet blev afprøvet (men husk at overholde gældende GDPR-lovgivning).
  • Anmeldelsen skal laves senest 4 uger efter du har modtaget produktet.

Hvad sker der med din anmeldelse:

  • Du skal sende din anmeldelse samt evt. fotos til os på kontakt@rumforundren.dk.
  • Rum for Undren har herefter ret til at bruge din anmeldelse til markedsføring, både i trykte og digitale medier, herunder på sociale medier. Bemærk at dit navn, stillingsbetegnelse og evt. ansættelsessted skal fremgå af anmeldelsen og vil blive nævnt i vores markedsføring.
  • Du må meget gerne lægge uddrag af din anmeldelse ind på sociale medier – både som kommentarer på Rum for Undren’s sider eller på andre relevante sider. Du finder Rum for Undren på Facebook, LinkedIn og Instagram.

Hvis du ønsker at blive anmelder, skal du gøre følgende:

Skriv til os på email
Oplys om navn, adresse, ansættelsessted
Produkt: Skriv hvilke(t) produkt(er), du ønsker at anmelde og i hvilken sammenhæng, du vil afprøve det/dem. Du finder alle produkter i vores shop.

”Det er denne undren og alle de spørgsmål, som børnene i forvejen er optaget af, som Rum for Undren’s materialer griber.”

– Sanni Maria P. Korsgaard, Børns Hverdag

“TÆNK er så spændende og kan bruges i mange sammenhænge. Jeg bruger dem også til gruppesamtaler med voksne.”

– Guli Werther, Klyngeleder, ejer af Filosofiskdialog

0
Du har 0 emner i kurven