Kan man være venner med en løve? Samtalebog

kr. 225,00

Bogen Kan man være venner med en løve? Samtalebog for små og store filosoffer er en billed- og samtalebog målrettet børn og voksne. I bogen præsenteres ti filosofiske temaer illustreret med farverige billeder og forundrende spørgsmål.

Ved bestilling medfølger ét filosofisk bogmærke.

Kategorier: ,

Format: Bog, indbundet
Udgave: 1. udgave, 6. oplag, 2021
Sidetal: 40
Målgruppe: Fra 5 år

Bogen Kan man være venner med en løve? Samtalebog for små og store filosoffer er en rigt illustreret samtalebog, som tager fat i ti af de store, filosofiske temaer.

Gennem mødet med børnene på Koldbakken får vi indblik i de ting, som optager helt almindelige børn. Således bevæger Koldbakke-børnenes liv og færden sig ind og ud af temaer som fx venskab, natur, tro og kunst.

Til hvert af bogens ti temaer følger en række spørgsmål, der ligesom billederne kan inspirere til undren og filosofiske samtaler. Endelig indeholder bogen også en kort vejledning til, hvordan man i praksis kan filosofere med børn.

Anmeldelser

 1. Karen Prins (verificeret ejer)

  “Bogen er tankevækkende, inspirerende og udfordrende ikke mindst for voksne, der måske ofte er hurtige til at mene, at der findes faste svar på børns store spørgsmål, og måske endda synes, det er vores opgave at give børn klare eller sande svar, når de spørger os. ”Kan man være venner med en løve?” minder de voksne om at nåh ja, måske kan noget godt være levende, på en måde, selvom det er dødt, og måske kan venskab se ud på mange måder.”

  – Karen Prins, ph.d., lektor, Københavns Professionshøjskole

  Se hele anmeldelsen.

 2. Fagbladet Folkeskolen (verificeret ejer)

  “Samtalebog for små og store filosoffer eller blot inspiration til undren og samtale med helt små børn, der skal trænes i samtale og samvær. Dejlig bog.”

  – Heidi Friborg Christophersen, Fagbladet Folkeskolen

  Se hele anmeldelsen her:
  https://www.folkeskolen.dk/586063/sprogstimulering-for-de-mindste

 3. Lektørudtalelse (verificeret ejer)

  “Billederne er spændende at se på, og de mange spørgsmål fungerer rigtigt godt som startere på gode og dybe samtaler. Der er en fin balance mellem den nære hverdag og det mere fantastiske univers.”

  – Pia Gunilla Park, lektørudtalelse, DBC

 4. Bogvægten (verificeret ejer)

  ”Det er fine, fascinerende billeder med masser af inspiration og gode spørgsmål, som vil kunne fange børnene.”

  – Birte Strandby, Bogvægten

  Se hele anmeldelsen her:
  http://www.bogvaegten.dk/kan-man-vaere-venner-med-en-loeve/

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Du har 0 emner i kurven