Tilbud

Basispakke indskoling

kr. 1.400,00

Ved at købe en af vores pakker sparer du 5-10% i forhold til normalprisen.

Basispakke indskoling består af let tilgængelige materialer, som klæder børn og voksne på til at filosofere. Med denne pakke får du et udvalg af materialer, som gør det let og enkelt at filosofere med børn, hvad enten du har prøvet det før eller ej.

Basispakke indskoling lægges der vægt på genkendelige hverdagssituationer udtrykt gennem et legende visuelt univers, samt indføring i det teoretiske fundament for at praktisere filosofi med børn.

Læs mere om indholdet i pakken herunder.

Kategori:

Målgruppe: Fra 5 år

Basispakke indskoling består af følgende materialer:

  • Samtale- og Aktivitetskort om venskab, som består af en række forskellige oplæg til at arbejde filosofisk med fokus på temaet venskab. Læs mere om Samtale- og Aktivitetskortene.
  • Bogen Kan man være venner med en løve? Samtalebog for små og store filosoffer. I denne bog møder vi børnene fra Koldbakken, der som alle andre børn oplever forskellige ting, der kan give anledning til at stille filosofiske spørgsmål. Læs mere om bogen.
  • Vejledning til bogen Kan man være venner med en løve? I vejledningen præsenteres teoretiske og praktiske perspektiver på, hvad filosofi med børn er. Endvidere præsenteres det, hvordan man konkret kan arbejde med samtalebogen. Læs mere om vejledningen.
  • Seks Tankekort i A3 format om forskellige temaer fra børns verden. Tankekortene viser genkendelige hverdagssituationer, som giver anledning til at stille filosofiske spørgsmål. På Tankekortenes bagside findes en vejledning. Læs mere om de seks Tankekort: Venskab, Savn, Natur, Lykke, Sprog og Virkelighed.
  • Fagbogen Filosofi i skolen, hvori såvel teoretiske som praktiske perspektiver præsenteres. Bogen indeholder endvidere en lang række øvelser, som kan bruge i indskoling og SFO. Læs mere om bogen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Basispakke indskoling”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Du har 0 emner i kurven