Tilbud

Basispakke ungdomsuddannelse

kr. 1.225,00

Ved at købe en af vores pakker sparer du 5-10% i forhold til normalprisen.

Basispakke ungdomsuddannelse består af let tilgængelige materialer, som klæder unge og voksne på til at filosofere. Med denne pakke får du et udvalg af materialer, som gør det let og enkelt at gennemføre filosofiske dialoger, hvad enten du har prøvet det før eller ej.

Basispakke ungdomsuddannelse lægges der vægt på at skabe rum for filosofiske samtaler, samt indføring i teoretiske perspektiver på filosofiske aktiviteter og samtaler.

Læs mere om indholdet i pakken herunder.

Kategori:

Målgruppe: Fra 10 år

Basispakke ungdomsuddannelse består af følgende materialer:

  • [U]normal præsenterer en række grundantagelser og fordomme, som deltagerne gennem filosofisk tænkning og dialog skal forholde sig til. Læs mere om [U]normal.
  • Samtalesalon om venskab indeholder forskellige spørgsmål om venskab, som inviterer deltagerne til fælles, filosofisk samtale. Samtalesalonen indeholder desuden en vejledning. Læs mere om samtalesalonen.
  • Samtalesalon om ondskab indeholder forskellige spørgsmål og oplæg til filosofiske samtaler om ondskab. Samtalesalonen indeholder desuden en vejledning. Læs mere om samtalesalonen.
  • Plakaten This is me. I am beautiful handler om, hvad det vil sige at være smuk. Til plakaten følger en digital vejledning, som inspirerer til, hvordan man kan filosofere over temaet. Læs mere om plakaten.
  • Fagbogen Filosofi i skolen, hvori såvel teoretiske som praktiske perspektiver præsenteres. Bogen indeholder endvidere en lang række øvelser, som kan bruge i indskoling og SFO. Læs mere om bogen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Basispakke ungdomsuddannelse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Du har 0 emner i kurven