Samtalesalon om venskab

kr. 295,00

Samtalesalon om venskab inspirerer til afholdelse af filosofiske samtalesaloner. Ved hjælp af kortenes oplæg skal deltagerne filosofere sammen om venskab.

Format: Kort, 11x11 cm
Indhold: 40 kort samt en vejledning
Målgruppe: Fra 10 år

Samtalesalon om venskab består af både idékort og hverdagskort. Idékort inviterer til filosofiske samtaler gennem forskellige spørgsmål om venskab, mens hverdagskortene inspirerer til at se nærmere på, hvordan venskab optræder i en række hverdagssituationer. Dermed lægges der op til både at arbejde konkret og abstrakt med fænomenet venskab.

Samtalesalonen kan afholdes for både små og store grupper. I vejledningen beskrives forskellige måder at bruge salonkortene på.

Anmeldelser

  1. Henriette Jensen

    “Hele samtalesalonen er velegnet som grundlag for en god samtale om det vigtige emne ‘venskab’. Det har givet eleverne mulighed for først at forholde sig undersøgende til emnet og derpå sætte ord på deres egne oplevelser og behov for venskaber. Efter forløbet har [eleverne] opnået en forståelse for venskabernes bredde og dybde, og de er blevet bedre til at fortælle hinanden, hvor meget venskaberne betyder. Jeg vil helt sikkert bruge materialet Samtalesalon om venskab igen.”

    – Henriette Jensen, lærer, 4. klasse, Ullerup Bæk Skolen, Fredericia

    Se hele anmeldelsen.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Du har 0 emner i kurven