Tilbud

Basispakke børnehave

kr. 1.075,00

Ved at købe en af vores pakker sparer du 5-10% i forhold til normalprisen.

Basispakke børnehave består af let tilgængelige materialer, som klæder børn og voksne på til at filosofere. Med denne pakke får du et udvalg af materialer, som gør det let og enkelt at filosofere med børn, hvad enten du har prøvet det før eller ej.

Basispakke børnehave lægges der særlig vægt på genkendelige hverdagssituationer udtrykt gennem et legende visuelt univers.

Læs mere om indholdet i pakken herunder.

Kategori:

Målgruppe: Fra 5 år

Basispakke børnehave består af følgende materialer:

  • Bogen Kan man være venner med en løve? Samtalebog for små og store filosoffer. I denne bog møder vi børnene fra Koldbakken, der som alle andre børn oplever forskellige ting, der kan give anledning til at stille filosofiske spørgsmål. Læs mere om bogen.
  • Vejledning til bogen Kan man være venner med en løve? I vejledningen præsenteres teoretiske og praktiske perspektiver på, hvad filosofi med børn er. Endvidere præsenteres det, hvordan man konkret kan arbejde med samtalebogen. Læs mere om vejledningen.
  • Kortene Tankeleg, der indeholder forskellige, fantasifulde oplæg til at lege med tankerne. Herved inspireres børn til at bruge deres fantasi som afsæt for filosofiske samtaler. Kortene indeholder desuden en vejledning. Læs mere om Tankeleg.
  • Seks Tankekort i A3 format om forskellige temaer fra børns verden. Tankekortene viser genkendelige hverdagssituationer, som giver anledning til at stille filosofiske spørgsmål. På Tankekortenes bagside findes en vejledning. Læs mere om de seks Tankekort: Venskab, Savn, Natur, Lykke, Sprog og Virkelighed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Basispakke børnehave”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Du har 0 emner i kurven