Mød os

Vi kommer ud til jer – GRATIS!

Arbejder du på en grundskole, en efterskole eller en ungdomsuddannelse?

Så kan du og dine kollegaer få besøg af en medarbejder fra Rum for Undren.

I skoleåret 22/23 tilbyder vi at komme forbi uddannelsesinstitutioner beliggende i Aarhus Kommune eller Syddjurs Kommune. Desuden vil vi gennem året besøge landets øvrige kommuner. Kontakt os for at høre, hvornår vi kommer i nærheden af dig.

På vores besøg vil vi give en kort introduktion til feltet filosofi med børn og unge samt fremvise vores materialer og læremidler og give eksempler på, hvordan de bruges i undervisningen.

Hvad får I:

  • Kort introduktion til feltet filosofi med børn og unge
  • Præsentation af materialer og læremidler
  • Eksempler på brug af læremidler i undervisningen

Vi målretter gerne besøget, så det matcher jeres behov. Ved bestilling må I derfor meget gerne gøre opmærksom på følgende:

  • Fag eller fagområder
  • Målgruppe(r), fx indskoling eller udskoling

Bemærk at besøget er målrettet skolens personale, dvs. ledelse, PLC’er, lærere, pædagoger mv. Vi ser gerne, at I koordinerer vores besøg med jeres kollegaer og ledelse, så flest muligt med interesse for filosofi med børn og unge kan deltage.

Varighed: 1 time
Pris: Gratis
Sted: Uddannelsesinstitutioner i Aarhus og Syddjurs Kommune
Bestilling: 
via mail

Virkelig brugbare materialer, der sætter gang i gode dialoger blandt eleverne.

– Lærer, Elsted

Billederne og spørgsmålene er fantastiske. Vi bruger tankekortene som udgangspunkt for både fordybelse og dialog. Det fungerer bare!

– Lærer, Roskilde

Mød os her…

Hvis du vil høre mere om, hvad vi laver i Rum for Undren, ønsker at se vores materialer eller deltage i en workshop, kan du løbende finde os rundt om i landet. Du kan følge med i vores aktiviteter her på hjemmesiden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Vi deltager hvert år på Lærfest i både Aarhus og København. Desuden er vi medarrangør af det årlige netværksmøde for filosofi med børn, som afholdes i januar. Endelig udbyder vi også løbende workshops gennem forskellige CFU’er, professionshøjskoler og kulturinstitutioner.