Bestilling

Ved bestilling af vores materialer anvendes bestillingsformularen. Der skal sendes én formular pr. produkttype. Bestilles der flere forskellige produkter i samme navn og på samme dag, vil disse fremsendes og faktureres samlet (dvs. der tillægges kun fragt én gang). Når du har afsendt bestillingsformularen, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse på den opgivne e-mailadresse.


Betaling

Alle bestillinger vedlægges en faktura, hvoraf den samlede pris og indbetalingsoplysninger fremgår. Fakturaen skal betales indenfor 12 dage fra bestillingen er afsendt fra vores lager.

Handler du på vegne af en offentlig institution, fremsendes e-faktura, såfremt oplysninger om EAN-nummer er korrekt opgivet.

Ved forsinket betaling opkræver Rum for Undren renter i overensstemmelse med den til enhver tid gældende rentelov.


Forsendelse og retur

Fysiske materialer sendes til nærmeste pakkeshop. Pris for fragt udgør 39,- kr. uanset bestillingens størrelse. Det er muligt at vælge hjemmelevering mod en ekstrabetaling på 20,- kr.

Rum for Undren afsender bestillinger 1-2 gange i ugen, hvorefter der går ca. 2-3 arbejdsdage før ordren leveres. 

Vi leverer gerne udenfor Danmark, dog med en anden forsendelsespris. Efter bestilling fra udlandet, kontakter vi dig med et tilbud på forsendelse.

Der er 14 dages returret på alle fysiske varer fra den dag varerne er modtaget. Udgifter i forbindelse med forsendelse af den returnerede vare påhviler kunden, som også har ansvar for varen under forsendelsen. De returnerede varer skal ledsages af en kopi af fakturaen, samt oplysninger om kontonummer. Varen skal returneres i ubrugt, salgbar stand til:

Rum for Undren
Godsbanen
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Rum for Undren indsætter herefter beløbet for de returnerede varer på din konto.
Hvis du ønsker at returnere varer, der er behæftede med fejl, betaler Rum for Undren returportoen. Kontakt Rum for Undren på e-mail inden varen sendes retur. Skriv til kontakt@rumforundren.dk.

Rum for Undren har som sælger ansvaret for produktets kvalitet, og ethvert erstatningskrav vedrørende produktet rettes til Rum for Undren. Rum for Undren påtager sig ikke yderligere ansvar for eventuelle forsinkelser og fejl, medmindre de er opstået forsætligt eller på grund af grov uagtsomhed. Rum for Undren påtager sig ikke ansvar for indirekte skader på varen. Kunden er omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske markedsføringslov.


Nyhedsbrev

Ved alle bestillinger bliver man bedt om at krydse af, om man ønsker at modtage Rum for Undren's nyhedsbrev. Dette udsendes via e-mail ca. seks gange om året og kan til enhver tid afmeldes igen.


TIL BOGHANDLERE

Rum for Undren yder en boghandlerrabat på 25% på vores fysiske bogudgivelser og de fleste samtalekort- og spil.

Bestilling fra boghandlere kan foregå via bestillingsformularerne ud for den enkelte titel eller ved direkte kontakt på email. Husk at notere boghandlernummer, så vi kan fratrække rabatten.

Som boghandel er I velkommen til at kontakte os for andre tilbud. Ofte har vi mulighed for at supplere vores titler med læseeksemplarer, plakater, kort og lignende.

Vi tilbyder også forskellige former for oplæg, workshops, udstillinger i relation til vores udgivelser. Kontakt os gerne og fortæl om jeres behov, så finder vi sammen en løsning.