Bestilling

Ved bestilling af vores materialer anvendes bestillingsformularen. Der skal sendes én formular pr. produkttype. Bestilles der flere forskellige produkter i samme navn inden kl. 19 samme dag, vil disse fremsendes og faktureres samlet (dvs. der tillægges kun fragt én gang).
Når du har afsendt bestillingsformularen, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse på den opgivne e-mailadresse.

Ved bestilling af udstillinger og undervisningsforløb, vil Rum for Undren tage kontakt indenfor tre dage med henblik på at aftale nærmere om leveringsdato. Der arbejdes på at etablere et bookingsystem, så skoler og institutioner allerede ved bestilling kan booke bestemte datoer. Dette forventes klar primo april.

Tilmelding til kurser er bindende. Dog kan aflysning ske frem til en uge før kursusstart mod et gebyr på halvdelen af kursets pris. Rum for Undren forbeholder sig retten til at aflyse et kursus ved for få tilmeldte.


Betaling

Alle bestillinger vedlægges en faktura, hvoraf den samlede pris og indbetalingsoplysninger fremgår. Fakturaen skal betales indenfor 12 dage fra bestillingen er afsendt fra vores lager.
Handler du på vegne af en offentlig institution, fremsendes e-faktura, såfremt oplysninger om EAN-nummer er korrekt opgivet.

Ved forsinket betaling opkræver Rum for Undren renter i overensstemmelse med den til enhver tid gældende rentelov.


Forsendelse og retur

Fysiske materialer sendes med almindelig post. Pris for fragt udgør 39,- kr. uanset bestillingens størrelse. Bestiller du for mindst 1000 kr. ex. moms er der gratis forsendelse.

Rum for Undren afsender bestillinger 1-2 gange i ugen, hvorefter der går 4-5 arbejdsdage før ordren leveres.

Vi leverer gerne udenfor Danmark, dog med en anden forsendelsespris. Efter bestilling fra udlandet, kontakter vi dig med et tilbud på forsendelse.

Der er 14 dages returret på alle fysiske varer fra den dag varerne er modtaget. Udgifter i forbindelse med forsendelse af den returnerede vare påhviler kunden, som også har ansvar for varen under forsendelsen. De returnerede varer skal ledsages af en kopi af fakturaen, samt oplysninger om kontonummer. Varen skal returneres i ubrugt, salgbar stand til:

Rum for Undren
Godsbanen
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Rum for Undren indsætter herefter beløbet for de returnerede varer på din konto.
Hvis du ønsker at returnere varer, der er behæftede med fejl, betaler Rum for Undren returportoen. Kontakt Rum for Undren på e-mail inden varen sendes retur. Skriv til kontakt@rumforundren.dk.

Rum for Undren har som sælger ansvaret for produktets kvalitet, og ethvert erstatningskrav vedrørende produktet rettes til Rum for Undren. Rum for Undren påtager sig ikke yderligere ansvar for eventuelle forsinkelser og fejl, medmindre de er opstået forsætligt eller på grund af grov uagtsomhed. Rum for Undren påtager sig ikke ansvar for indirekte skader på varen. Kunden er omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske markedsføringslov.


Nyhedsbrev

Ved alle bestillinger tilmeldes man automatisk vores nyhedsbrev, der udsendes via e-mail ca. en gang om måneden. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes igen.